OVER MANDY

Hi! Ik ben Mandy, Personal Trainer en heb al van jongs af aan een passie voor sport, fysieke- én mentale groei. Ik sta voor een no-nonsense coaching en resultaatgerichtheid, steeds aangepast aan jouw wensen. Ieder individu is uniek en heeft andere belangen. Daarom kijken wij altijd naar wat werkt voor jou.

Sport is altijd al de rode draad in mijn leven geweest. Van 4-jarig ‘meisje’ die tegen een bal aanschopt en vanuit daar omhoog geklommen is tot jeugdinternational bij de Oranje Leeuwinnen. Deze topsport leerschool heeft mij voor eeuwig gevormd met de kernwaarden ‘training’, ‘volharding’ en ‘discipline’. Kernwaarden die jij ook zal ervaren in mijn coaching.

Een praktische leerschool die ik ook toepaste op een theoretische school. Het is tijdens een sportopleiding aan het CIOS in Goes dat ik mijn liefde voor fitness pas écht heb ontdekt. Fitness werd sindsdien meer een levensstijl dan alleen sport. Een levensstijl die leidde tot nog meer opleidingen en cursussen rond persoonlijke ontwikkeling. Een levensstijl die mijzelf elke dag nog steeds laat groeien zowel fysiek én mentaal. Maar het belangrijkste: een levensstijl die vol te houden is.

Wat kan ik jou bieden?

Ik verzorg een programma op maat, maar help jou ook met het creëren van een realistisch en gebalanceerd voedingspatroon. Ik zoek steeds de balans in het leven tussen genieten en fysieke/mentale doelen bereiken. Ik haal niet alleen energie uit het loslaten van foutieve eet- en dieetpatronen, maar ook uit het ontwikkelen van gezonde en haalbare voedingsgewoonten.

Deze passie breng ik graag over op anderen om hen te helpen en te begeleiden naar hun persoonlijke doelen. Laten we samen kijken naar jouw mogelijkheden!