Je toekomst hangt af van wat je vandaag doet

Op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor een fit lichaam en een gezondere levensstijl? Onzeker over jouw lichaam en wil jij een stok achter de deur? Heb je wel de ambitie, maar niet de discipline om je doel te bereiken? Wil jij samen met een professional aan jouw doelstelling te werken?

Ik kan je hierbij helpen! Maak vandaag nog GRATIS een vrijblijvende afspraak. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken hoe wij samen naar jouw doelen kunnen toewerken. Boek blijvende resultaten en creëer een gezonde levensstijl die vol te houden is. Samen streven we naar jouw fysieke en mentale gezondheid, helemaal op maat van jouw lichaam en niveau.

PLAN EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK
Aangenaam, Mandy Glaudemans

Ze was vroeger al dol op sport en beweging, maar begon ooit haar sportieve carrière in het voetbal. Niet bij het damesvoetbal zoals je dat nu veelal ziet, maar Mandy speelde altijd mee met de mannen – en daar deed ze zeker niet voor onder. En dat viel al snel op! Onder andere bij Willem II en de KNVB. Zo kwam Mandy terecht bij Willem II en speelde ze ook voor het Nederlands Elftal.

Sporten en optimaal presteren zat dus altijd al in haar DNA. Het was dan ook een logisch vervolg dat zij de sportopleiding begin, aan CIOS. Vervolgens behaalde ze verschillende opleidingen zoals Henselmans PT Course en Sluis NLP, om naast personal trainer op fysiek gebied ook het mentale aspect sterker te kunnen maken.

Niet veel later besloot Mandy voor zichzelf te beginnen, in 2020. MGPT zag toen het levenslicht en richt zich op het fitter, sterker en gezonder te maken van iedereen die de ambitie heeft om een gezonder leven te gaan leiden en daar een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak voor wil.

 

Plan een vrijblijvend gesprek in


Ben jij klaar om te doen wat nodig is om jouw resultaten te behalen? Maar heb je liever dat ik je terugbel of mail?
Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op met je.